0495/21 45 83

Tuinpoort laten maken

Tuinpoort laten maken? Aan de ene kant zijn tuinpoorten een ontwerpelement dat u specifiek kunt aanpassen aan de architectuur van het gebouw en het ontwerp van uw tuin. Met een stijlvolle tuinpoort bewijst u uw gevoel voor esthetiek. Anderzijds bieden zij een zekere mate van bescherming en dragen zij bij tot een groter gevoel van veiligheid. Mensen kiezen om verschillende redenen voor een tuinpoort. Sommige mensen willen zichtbaar gescheiden zijn van de buitenwereld en de privacy van hun huis en tuin beschermen. Voor anderen zijn tuinpoorten bijna een ontwerpelement en ze willen het graag gebruiken als visitekaartje van het pand. Lees meer

Tuinpoorten op maat naar ieders wens en budget

Wanneer u uw tuin wil afsluiten is een poort onmisbaar. Met een poort kunt u uw tuin betreden zonder dat u uw huis moet binnenkomen. Een tuindeur op maat laten maken is niet alleen maar ook gewoon mooi.


GAMMA | Tuinpoorten kopen?

Een tuinpoort kopen? Koop je houten tuinpoort of metalen tuinpoort bij GAMMA! Onze poorten passen niet alleen prima bij je tuinafsluiting en je tuinhek, maar zijn ook verkrijgbaar in alle materialen, vormen en maten. Een enkele poort of een dubbele poort met een rechte of een ronde look & feel? Jij kiest!

Intergard

Allerlei houten tuinpoorten geïmpregeneerd of hardhouten tuinpoorten, maar ook duurzaam composiet tuinpoorten, poorten voor gaashekwerk of dubbelstaafmatten, poortjes voor sierhekwerk, inrijpoorten of houten tuinhek poortjes voor hekwerken of schapenhekken.

Wanneer u kiest voor een tuinpoort uit ons assortiment, dan kiest u voor een zeer duurzame en solide tuinpoort waar u jarenlang plezier van zult beleven. Onze tuinpoorten zijn verkrijgbaar in chroomvrij geïmpregneerd grenen maar ook in hardhout. De hardhouten tuinpoorten hebben een hoge duurzaamheidsklasse. Vandaar dat we op hardhout 25 jaar fabrieksgarantie geven. De grenen tuinpoorten zijn onder hoge druk chroomvrij geïmpregneerd wat vroegtijdige houtrot voorkomt. Grenen is een wat zachtere houtsoort, maar ook op grenenhout geven we 10 jaar fabrieksgarantie. Ook kunt u bij ons terecht voor tuinpoorten van composiet, van gaas of voor tuinpoorten voor sierhekwerken. Bestelt u uw tuinpoorten bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.


Grasrobot

Op deze website vindt u met zorg geselecteerde robotmaaiers die uw gazon perfect onderhouden, zodat u meer tijd heeft om te genieten van uw vrije tijd in de tuin.