0495/21 45 83

Toegangscontrole

Toegangscontrole (systemen) zijn ideaal voor bedrijven. Wilt u dat alleen door u geautoriseerde medewerkers zelfstandig een ruimte binnen uw bedrijfspand mogen betreden? Dan is een toegangscontrole een goede en gebruiksvriendelijke oplossing, een tip van onze organisatie!

Wat is toegangscontrole?


Toegangscontrole is het geautoriseerd en gecontroleerd toegang verlenen aan gebruikers van een gebouw, instelling of een woning. Je weet precies wie waar en wanneer naar binnen is geweest. Dit verhoogt de mate van beveiliging.

toegangscontrole

Tot uw kantoor- of bedrijfspand wilt u natuurlijk enkel toegang verschaffen aan bevoegden. U beschermt uw pand tegen ongeoorloofde en ongewenste toegang door het beveiligen van de deuren in uw pand. Dit is natuurlijk mogelijk met een sleutelplan, maar een elektrisch toegangscontrolesysteem is een stuk flexibeler.

Daarbij kent u gemakkelijk zelf toegang toe aan personen, kunt u toegangsfuncties wijzigen en heeft u altijd een overzicht wie er aanwezig is in uw pand. Toegangsbeveiliging is mogelijk voor het gehele pand, de hoofdentree, bepaalde afdelingen of kantoren én de liften in het gebouw.

Voordelen van onze toegangscontrole?

  • Hogere mate van beveiliging en veiligheid van medewerkers en eigendommen
  • Beheersbaar: je weet precies wie waar wanneer is geweest
  • Flexibele controle door toegangsautorisaties
  • Gebruiksvriendelijk: toegangsbeheer vanachter uw pc
  • Tijdsregistratie medewerkers mogelijk
  • Real time informatie beschikbaar
  • Eén toegangsdrager (bijvoorbeeld kaart of tag) voor meerdere deuren en of meerdere toepassingen zoals, bijvoorbeeld betalen in het bedrijfsrestaurant
  • Bij sleutelverlies hoeven er geen sloten worden vervangen

Toegangscontrole heeft uiteraard niet altijd betrekking op gebouwen. Slagbomen zijn ideaal voor perimetrische beveiliging van uw bedrijfsterrein. De identificatie kan op verschillende manieren gebeuren, bijvoorbeeld door middel van een kaartlezer, afstandbediening of codeklavier.

Uiteraard zorgen we desgewenst ook voor de installatie en het inregelen van onze producten. Dat doen we samen met de fabrikant of één van onze gecertificeerde partners.

Partners

Stop de dief Alarmsystemen

Overweeg je een alarmsysteem in je woning of zaak? Goed idee, maar bereid je dan wel goed voor: informeer je en maak de juiste keuzes voor een optimale beveiliging. Bekijk hier alvast de meest gestelde vragen van onze klanten.