0495/21 45 83 info@seobureau.be

Sierhekwerk

Afrastering-hekwerk.be produceert diverse typen sierhekwerk van klassiek tot modern. Door de productie in eigen werkplaats voldoet het modern of klassiek hekwerk aan de hoogste kwaliteit. Sierhekwerk is maatwerk en daarom kunnen wij u zonder situatieschets van de hekwerklijn geen prijsopgave doen toekomen.

Modern of klassiek sierhekwerk

Indien u het hekwerk offerteaanvraagformulier invult en daarbij het type hekwerk vermeld ontvangt u van ons binnen enkele dagen een geheel vrijblijvende aanbieding “op maat”. U kunt natuurlijk prijzen opvragen van meerdere soorten hekwerk uit ons assortiment.

Omdat wij al onze hekwerken binnen ons eigen bedrijf produceren kunnen wij ook sierhekwerk maken dat buiten ons standaard assortiment valt. Heeft u speciale wensen? Afrastering-hekwerk.be maakt ze waar!

Al het hekwerk wordt thermisch verzinkt en daarna gepoedercoat in iedere gewenste RAL kleur. Door deze vorm van conserveren is het sierhekwerk onderhoudsvrij en verlenen wij een garantie van maar liefst 10 jaar!

sierhekwerk

Specialist in Sierhekwerk

Een specialist in sierhekwerk is iemand die met uw meedenkt bij het ontwerp van uw hekwerk of afsluiting. Hij zal u een hek ontwerpen volledige uit de hand-gesmeed, het kan zowel authentiek als zeer modern hekwerk zijn. Een ervaren hekwerk ontwerper zal rekening houden met de stijl van uw woning. Een specialist laat de klant mee bepalen over het type spijlen die zullen gebruikt worden? Kortom hij brengt u prachtig ijzersterk hekwerk.

Partners

Thienpont goedkoop hekwerk op maat

Ons gamma omhelst een breed assortiment aan hekwerken.
Wij ontwerpen alle hkwerk op maat, zo kan u zelf bepalen hoe uw hekwerk eruit moet zien. Thienpont is specialist op het gebied van poorten en hekwerken in Oost Vlaanderen en ver daarbuiten.


Parkbank Table de jardin boispicknicktafel tuinmeubelen