0495/21 45 83

Service en onderhoud

Het weren van ongewenst bezoek en het ongestoord laten verlopen van uw bedrijfsprocessen stelt steeds hogere eisen aan de kwaliteit van de buitenbeveiliging. De afdeling service van Afrastering-hekwerk.be staat garant voor de continuīteit van uw hekwerk en/of toegangscontrolesysteem.

Door het afsluiten van een onderhoudscontract weet u zeker dat uw buitenbeveiliging periodiek wordt gecontroleerd en onderhouden. Zo beperkt u risico’s en de kans op storingen tot een minimum tegen een vooraf overeengekomen bedrag.

Preventief onderhoud: voorkomen is beter dan genezen

Met een onderhoudscontract kunt u de levensduur van uw buitenbeveiliging aanzienlijk verlengen. Door het tijdig opmerken van mogelijke schade of slijtage worden problemen en onveilige situaties voorkomen en zo mogelijk zelfs direct opgelost. Verrassingen worden vrijwel uitgesloten.

Door de goede samenwerking met collega hekwerkbedrijven in binnen en buitenland nemen wij ook hekwerk van andere merken in ons contract op zodat u voor al uw hekwerk slechts een contract behoeft af te sluiten.

Wettelijk aansprakelijk?

Als eigenaar/gebruiker van een elektrische schuif- of draaipoort wordt u geacht onderhoud te laten verrichten om onveilige situaties te voorkomen. In het kader van de Arbo wet kan de Arbeidsinspectie u bij een eventueel ongeval vragen om het onderhoudsrapport. Bij het afsluiten van een onderhoudscontract met Afrastering-hekwerk.be is uw onderhoud geregistreerd en volgens CE-Norm uitgevoerd. Uw aansprakelijkheid is dan in principe gedekt.

Onderhouds- contract

JA, Ik wil graag een vrijblijvende aanbieding ontvangen voor een onderhoudscontract met Afrastering-hekwerk.be

De voordelen van een onderhoudscontract met Afrastering-hekwerk.be :

  • ontdekt vroegtijdig dreigende problemen en storingen
  • verlengt de levensduur van uw hekwerk
  • biedt vaste onderhoudsplanning tegen een vast bedrag
  • waarborgt veiligheid voor mens en machine
  • dekt aansprakelijkheid door onderhoudsregistratie

Parkbank Table de jardin boispicknicktafel tuinmeubelen