0495/21 45 83

Schuifpoorten

schuifpoort laten maken

Schuifpoorten plaatsen of schuifpoort laten ontwerpen? Dan zit je bij Thienpont hekwerk aan het juiste adres!

Een schuifpoort is de meest efficiënte afsluiting van uw bedrijfsterrein of oprit. Een schuifpoort bestaande uit een onderbalk en een paneel, dat geamaakt kan worden met spijlen of een dubbelstaafmat vulling, sluit huw terrein volledig

Erwin HEKWERK

Erwin Hekwerk is de specialist voor al uw hekwerk, sierhekwerk, industriehekwerk, poorten en meer! Erwin Hekwerk heeft een groot Assortiment Hekwerk altijd op voorraad.
Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van hekwerken, sierhekwerken, poorten en sierpoorten, inlooppoorten en poortautomatisering.

Uw hekwerk zit er niet bij? Geef door wat uw wensen zijn en wij gaan voor u zoeken! Onze sierschuifpoorten worden allemaal op maat gemaakt,dus de doorrijbreedte,hoogte en opbouw is allemaal aan te passen naar uw wensen.De schuifpoort word geleverd met 2 wielblokken,2 bruggen met vangbek en geleidewieltjes en indien nodig met slot.De schuifpoort en toebehoeren worden volbad verzinkt en daarna dubbel gepoedercoat voor een kwalitatieve en duurzame afwerking.

Fabrikant schuifpoorten in Limburg | Japo Hekwerken

Schuifpoorten zijn de beste oplossing wanneer u geen ruimte heeft voor een draaipoort

Schuifpoorten zijn verkrijgbaar in diverse modellen (zie ook draaipoorten). Een schuifpoort is de beste oplossing wanneer u geen ruimte heeft om een draaipoort te laten opendraaien of wanneer uw oprit te veel helling heeft.

U kunt kiezen tussen een poort op rails of een vrijdragende poort. Het verschil tussen beide poorten is dat bij een schuifpoort op rails er een rails gestort moet worden in een betongootje in de grond, bij een vrijdragende hoeft dat niet. Die zweeft boven de grond.

husqvarna

Ontdek hier het gamma Husqvarna Automower, de absolute koploper in robotmaaiers met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne

 anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne