0495/21 45 83

UW TUIN/TERREIN BESCHERMEN OM UW HUIS VEILIGER TE MAKEN

Wij weten hoe belangrijk het voor u is om uw tuin of terrein te beschermen tegen indringers en indringers om uw huis veiliger te maken. Wij weten dat u zich graag veilig voelt in uw huis terwijl u geniet van uw rust en vrijetijdsbesteding zoals het plaatsen van weddenschappen op bet777.be zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over indringers die inbreken. Net zoals het essentieel is om de winsten te beschermen die u krijgt door te wedden op bet777.be, is het beschermen van uw huis ook noodzakelijk. Beveilig uw tuin en andere gebouwen op uw eigendom, houdt uw kostbaarheden veilig, en stop inbrekers van toegang tot gereedschap zoals die u in de schaduw houdt en gebruik ze om in uw huis te komen. Wij geven u verschillende manieren waarop u uw terrein of tuin kunt beveiligen.

U kunt kiezen om te gebruiken:

  • Beveilig elke zijpoort

Als u voor deze optie kiest, moet u ervoor zorgen dat u het zijhek altijd op slot houdt. Dit verkleint de kans dat inbrekers inbreken, want als u de poort openlaat, kunnen inbrekers of indringers uw tuin betreden zonder dat u of uw buren ze zien.

  • hou de muren en heggen aan de voorkant van je huis laag, waarschijnlijk onder de 1m.

Als u kiest voor een gemeenschappelijke erfafscheiding, moet u de muren en heggen aan de voorkant van uw huis laag houden, waarschijnlijk minder dan 1 m. Dit zal ervoor zorgen dat inbrekers geen schuilplaats hebben als ze uw eigendom proberen binnen te sluipen.

  • Veiligheidslichten

Dit is een uitstekende aanbeveling, want als u buiten een veiligheidsverlichting installeert, zullen de indringers en inbrekers uw tuin niet ongezien kunnen naderen.

Grindpaden en opritten op uw eigendom

Wanneer iemand zich verplaatst op grind, is de kans het grootst dat hij gehoord wordt omdat het lawaaierig is. Het aanleggen van opritten met grind zorgt ervoor dat de inbrekers het moeilijker hebben om zich onopgemerkt rond uw eigendom of in uw tuin te bewegen.

  • Inbraakalarmsysteem

U kunt ervoor kiezen een inbraakalarmsysteem rond uw eigendom te installeren om u te waarschuwen wanneer een indringer uw eigendom of tuin betreedt.

 

Verschillende manieren om uw schuur te beveiligen

 

Net als het beveiligen van uw bet777.be account door een wachtwoord te beveiligen, is het ook noodzakelijk voor u om uw schuurtje altijd beveiligd en vergrendeld te houden. Zorg er ook voor dat het schuurtje is verankerd om te voorkomen dat een indringer het kan optillen om toegang te krijgen. Zorg ervoor dat er geen ruimten onder de schuur of gaten in de schuur zijn, omdat de indringer ook die kan gebruiken om toegang te krijgen. In uw schuurtje liggen meestal waardevolle spullen zoals fietsen en elektrisch gereedschap. Sluit het elektrische gereedschap in het schuurtje op en laat het niet in de tuin rondslingeren. Dit is omdat de inbrekers ze kunnen gebruiken om in uw huis in te breken.

  • de veiligheid tijdens de zomer handhaven

In de zomer wordt het erg warm, en de verleiding om uw ramen en terrasdeuren open te laten staan om het huis te luchten ligt voor de hand. Het zou echter het beste zijn als u uw terrasdeuren of ramen op de begane grond niet open laat staan, want dat geeft de inbrekers en insluipers de perfecte gelegenheid om met gemak in uw huis in te breken. Als u buiten het huis of boven bent, moet u de ramen en de terrasdeur een paar minuten sluiten. Op die manier sluit u de inbrekers buiten.

U kunt ook wat extra stappen ondernemen zoals:

  • Koop een effectief alarm voor uw schuur.
  • Voeg extra beschermingslagen toe aan de ramen van uw schuur, zoals interne metalen roosters.
  • Bedenk een natuurlijke verdediging tegen inbrekers, zoals muurplanten. U kunt struiken langs uw tuinmuren planten om het moeilijker te maken voor indringers om binnen te komen. Om het effect van de planten te maximaliseren, moet u ze dicht bij elkaar laten groeien. U kunt Ribes, Poncirus, Forget, Ilex, Robinia, Collection, Klimrozen, of een andere plant aanbevolen als een hek plant planten. Of het nu op een gelijkvloerse flat is of in een gemeenschappelijke tuin, u kunt deze nog steeds planten.

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.