0495/21 45 83

UW HUIS BEVEILIGEN & TIPS VOOR INBRAAKBEVEILIGING

 

Als het op huisbeveiliging aankomt, zijn we geneigd ons te concentreren op de binnenkant van ons huis. Volgens de FBI zijn er naar schatting 1.117.696 inbraken in elke staat.

Hoewel het essentieel is om de binnenkant van uw huis te beschermen, mag u uw achtertuin, schuur of garage niet vergeten. Spullen in de achtertuin zijn een doelwit voor dieven.

Tips om uw achtertuin te beschermen

  • gebruik helder licht

Een goed verlichte ruimte is een directe inbrekerbeveiliging. Hoe meer licht in uw achtertuin, hoe gemakkelijker het voor een dief is om gepakt te worden.

Gebruik bewegingssensorverlichting

Gebruik bewegingssensorverlichting om extra veiligheid toe te voegen aan uw tuin of achtertuin. Afhankelijk van de vooraf ingestelde timer gaat het licht 1 tot 20 seconden aan wanneer beweging wordt gedetecteerd. Het licht gaat automatisch uit als het geen beweging blijft waarnemen.

Plaats buitensensorlampen om trottoirs te bedekken die naar een deur leiden. U kunt deze lampen ook richten op terrassen, patio’s of trappen.

Voor extra veiligheid kunt u sensorlampen plaatsen bij elke ingang van het huis of de achtertuin. U kunt uw bewegingssensorlampen het beste op een hoogte van ongeveer 1,5 tot 2 meter boven de grond plaatsen.

camera’s gebruiken

Leg het vast op camera met een schijnwerpercamera. Er zijn beveiligingscamera’s met ingebouwde bewegingssensorlampen die elke actie in uw achtertuin vastleggen. Beveiligingscamera’s in uw achtertuin kunnen een extra beschermingslaag voor uw bezittingen vormen.

 

Bescherm uw schuur

 

Schuurtjes in de achtertuin zijn goudmijntjes voor inbrekers die op zoek zijn naar een makkelijke buit zoals elektrisch gereedschap en apparatuur. Het goede nieuws is dat het niet veel hoeft te kosten om uw schuur te beveiligen.

Met een paar eenvoudige tips kunt u voorkomen dat uw buitenspullen verdwijnen.

1) Beveilig ladders – Als u ladders buiten bewaart, kunt u ze met kettingen of hangsloten vastzetten. Ladders worden gebruikt om toegang te krijgen tot ramen op de tweede verdieping. Als het mogelijk is, berg de ladders dan op in een schuur of garage.

2) Berg gereedschap op. Zorg ervoor dat u al het gereedschap na een dag tuinwerk opbergt. Berg ze op in een schuurtje of een afgesloten garage.

3) Keten tafels en stoelen vast. Gebruik een ketting of een kabel om uw terrasmeubilair vast te zetten.

4) Maak foto’s van uw buitenspullen. Foto’s geven u documentatie als u ooit iets teruggevorderd moet worden door de verzekering. U kunt foto’s nemen van grills, decoratieve items, speelgoed, vuurkorven, of iets kostbaars

5) Opbergdoos. De beste manier om uw bezittingen veilig te bewaren is ze uit het zicht te houden. Overweeg een opbergdoos om gereedschap of speelgoed in op te bergen

Hek het af

 

Zorg ervoor dat uw omheining in de achtertuin hoog genoeg is om te voorkomen dat iemand erin klimt. Piketomheiningen met scherpe punten of hoge omheiningen met kettingen kunnen ook werken.

Uw omheining moet ook een vergrendelingsmechanisme hebben zoals een slot of grendel die zelfsluitend is

Let op dat u niet kiest voor een slot of grendel met een opening waardoor een hand van buitenaf naar binnen kan. Dit is misschien gemakkelijker voor u om uw achtertuin in en uit te gaan, maar het is ook gemakkelijker voor een inbreker.

Installeer een alarmsysteem

 

Een alarmsysteem is uw beste kans om diefstal te voorkomen. Een alarmsysteem schrikt inbrekers aanzienlijk af; omdat een inbreker verwacht dat het alarm afgaat, zal hij op zoek gaan naar een gemakkelijker doelwit.

U kunt er ook voor zorgen dat u een mogelijke inbreker afschrikt door hem te laten weten dat uw huis een beveiligingssysteem heeft.

Zodra uw woning en eigendom beveiligd zijn, kunt u zich comfortabel ontspannen in uw compound. In zo’n veilige achtertuin kunt u casino777.be bezoeken om van verschillende online spellen te genieten terwijl u ontspant.

 

Comments are closed.