0495/21 45 83

TIPS OM INBRAKEN TE BEPERKEN

Iedereen houdt van zich veilig voelen terwijl thuis en wil ervoor zorgen dat hun eigendom veilig blijft van indringers. Het gebruik van hekken is vaak de eerste vorm van beveiliging die mensen gebruiken. Het zou het beste zijn als u voornamelijk overwegen dat de grens en de ingangen rond uw eigendom veilig zijn en hoeven niet te worden gerepareerd. Dezelfde manier waarop u de veiligheid van een weddenschap site zoals betFIRST overwegen alvorens het plaatsen van uw weddenschap is de dezelfde manier moet u de veiligheid van uw eigendom overwegen. Wij zullen u voorzien van een lijst die u zal helpen begrijpen wat u kunt doen om de veiligheid van uw woning te verbeteren.

Het gebruik van veilige en robuuste omheiningen rond uw huis kan een enorm verschil maken omdat ze minder snel beschadigd of verwijderd worden, waardoor het moeilijker wordt voor inbrekers en dieven om uw eigendom te betreden. Wij raden u aan om ervoor te zorgen dat uw hekken minstens 1,8 m hoog zijn. De omheiningspanelen moeten een grindplank bevatten, zodat de hoogste omheiningen ongeveer 1,97 m hoog zijn. Wij raden u aan lage omheiningen van ongeveer 1,2 m hoog te plaatsen aan de voorkant van uw woning, zoals piketomheiningen. Dit zal u toelaten om te zien wie komt door uw woning of binnenkomt.

Zorg ervoor dat uw omheining rondom uw eigendom beveiligd is en dat er geen zichtbare of onzichtbare openingen zijn waar de indringer uw eigendom kan betreden. Ook kunt u installeren hek panelen die de buitenkant van uw tuin voor de leuningen te zijn binnen uw eigendom op de grens. Als u het hekwerk aan de buitenkant plaatst, biedt dit een houvast voor de indringer of inbreker om over het hek te klimmen. Als u ze binnen plaatst, is het voor de indringers onmogelijk om de muur op te klimmen.

Als u niet van het ontwerp van hekwerk leuningen, andere vormen van hekwerk, zoals Groove boarded panelen, vereisen geen bars. Dit zijn aanbevolen opties, omdat ze verminderen de kans dat iemand klimmen op uw omheining helemaal als gevolg van een gebrek aan hekwerk leuningen. Ook kunt u schroeven boren in uw paal hekwerk en bevestig ze aan hekwerk panelen om ze op hun plaats te houden en te voorkomen dat iemand klimmen onder het hekwerk of til het op.

U kunt ook:

  • Use High Fencing

U zou uw muren kunnen optoppen of omheinen om ze hoger te maken. Het kan erg duur zijn om bakstenen muren te bouwen. Het zou het beste zijn om te overwegen om stevige hekken toe te voegen bovenop lage muren. U kunt ook gaas toevoegen aan uw reeds bestaande omheining. Gaas laat licht door, zodat uw tuin niet wordt verduisterd door het hek dat het licht tegenhoudt. U zou gaas met traliewerk kunnen toevoegen omdat het moeilijk is houvast te vinden in het ontwerp, vooral als u ook doornige planten toevoegt. Als u toch voor een hoge omheining kiest, plaats dan geen vuilnisbakken naast de omheining omdat de indringers ze kunnen gebruiken om uw eigendom binnen te klimmen.

  • overweeg een hek te gebruiken voor een poort

De poorten van uw achtertuin moeten even hoog zijn als uw schutting. Het is van essentieel belang dat uw achtertuin goed is afgesloten om ervoor te zorgen dat uw huis geen gemakkelijke toegangspoort is voor inbrekers. Kies een poort waarvan de scharnieren en het hek zo dicht zijn dat mensen het scharnier niet kunnen gebruiken als houvast om over de poort te klimmen.

  • Kies verschillende soorten omheiningen

Net zoals u kiezen verschillende games om te wedden op betFIRST om de kansen op winst te verhogen, moet u gebruik maken van verschillende soorten omheiningen om uw huis veiliger te maken. Dichte boarded panelen bieden u privacy en zal moeilijker voor indringers te klimmen over, maar het gebruik van alleen dit betekent dat je niet in staat zal zijn om te zien wie er kijkt in uw tuin. Venetiaanse panelen daarentegen zullen u het beste zicht bieden op iedereen die de tuin inkijkt. Overweeg de integratie van een hoge beveiligde muur, maar een die u zal voorzien van een goed zicht op wie er kijkt in uw huis of tuin.

 

 

 

 

Comments are closed.