0495/21 45 83

Hek voor om de container

Hekken

Kijk jij ook niet zo graag uit op de vlaamse container vanuit de woonkamer of keuken? Helaas komt het vaak voor dat (vuile) afvalcontainers in de voortuin staan. Er zijn diverse manieren om je container uit het zicht te plaatsen. Met sommige manieren kun je zelfs de overlast van stank beperken! Hier is een overzicht met verschillende manieren waarmee je afvalcontainers van verschillende soorten en maten kunt afschermen. Lees verder!

Hekken

Een container hek is een soort ombouw die je kunt plaatsen rondom afvalcontainers. Op deze manier staan die lelijke containers niet meer in het zicht. Het is een stijlvolle manier om je container te verbergen. Daarnaast houdt je je container vrij van ongedierte en weersinvloeden. Verder zorgt een container ombouw vaak ook voor minder stankoverlast. Een ombouw is niet alleen mooier, maar zorgt er ook voor dat je afvalcontainer beschermd is tegen het weer.

Schutting

Een andere manier om je afvalcontainer te verbergen is door een houten schutting te plaatsen. Dit is een stijlvolle en praktische oplossing. Je kunt deze houten schutting op je eigen manier plaatsen, zodat je de afvalcontainer niet meer ziet. De houten schutting voegt daarnaast ook een fraai rustiek element toe aan je tuin. Bekijk eerst of je de houten schutting op een wenselijke manier kan plaatsen, zodat de schutting en je tuin een geheel vormen. Je kunt ook een opening maken in de schutting zodat je erdoorheen kunt kijken, maar de afvalcontainers verborgen blijven.

Containerkast

Daarnaast kun je ook kiezen voor een containerkast. Dit is een kast die speciaal is ontwikkeld voor afvalcontainers. Deze kasten staan vaak onopvallend tegen de muur van de woning en zorgen ervoor dat de afvalcontainers volledig uit het beeld zijn. Het is een een goede manier om de vieze geurtjes die normaal gesproken uit de container komen weg te houden. Met een containerkast zie je niet eens dat er een container staat. Ideaal dus!

Tuinkast

Je kunt een tuinkast voor verschillende dingen gebruiken. Je kunt je fiets erin opbergen of je gereedschappen bewaren. Het is dus ook mogelijk om afvalcontainers op te bergen als je hiervoor voldoende ruimte hebt. Dus, wil jij ook graag die lelijke containers uit zicht hebben? Kies dan voor een van bovenstaande oplossingen!

Comments are closed.