0495/21 45 83

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging is belangrijk want elke 30 seconden vindt er bij u in de omgeving een inbraak plaats. Dat is voor degenen die het overkomt een traumatische ervaring met alle praktische gevolgen van dien.

Inbraakbeveiliging expert

Voor uw huis of bedrijf kunt u dit voorkomen door ons bedrijf voor Inbraakbeveiliging in te schakelen. Wij kunnen u advies geven over de meest ideale veiligheidsproducten en deze vakkundig installeren. Inbraakbeveiliging is onze specialiteit met mechanische veiligheidssloten tot en met de meest vernuftige elektronische sluit- en toegangssystemen.
Daarnaast hebben we een landelijke dekking met een 24-uursservice. Wij staan ongeacht het tijdstip voor u klaar. Wij helpen u o.a. bij verlies of vergeten van sleutels, bij beschadigde sloten, of bij eerste herstelwerkzaamheden na (poging tot) inbraak. 

Inbraak 
beveiliging particulieren

7 van de 10 mensen denkt dat zijn of haar huis goed beveiligd is. En dat terwijl het aantal inbraken de laatste tijd toeneemt; via de begane grond en gewoon overdag. Een inbreker heeft namelijk maar 30 seconden nodig om, met heel eenvoudig gereedschap, een niet beveiligde woning binnen te komen. Hoe kunt u dit voorkomen?

Inbraak
beveiliging bedrijven

Een bedrijfspand is een zeer interessant object voor inbrekers maar helaas soms ook voor het eigen personeel; het gaat hier vaak om dure apparatuur en in sommige gevallen om bedrijfsgeheimen. Onbetaalbare gegevens en het kan zelfs bedrijfsstagnatie veroorzaken als al uw gevoelige informatie verdwenen is. Hoe kunt u dit voorkomen?

Inbraakbeveiliging: bekabelde en draadloze alarmsystemen. Omdat uw eigendom uniek is en dus ook een unieke oplossing vergt, kan u bij Trium terecht voor een heel scala aan beveiligingssystemen. Volgens uw voorkeur kunnen alarmmeldingen doorgestuurd worden naar uw gsm of de meldkamer.