0495/21 45 83

Gaashekwerk

Heb je een gaashekwerk nodig? De prijzen van gaashekwerken zijn erg verschillend. Dit komt omdat gaashekwerken voor verschillende doeleinden worden aangeschaft. Zoals dierengaas voor een mooi hek zodat je dieren niet weglopen, of tuingaas voor een omheining van je tuin. Op Homedeal vind je een overzicht van de prijzen zodat je precies weet wat jouw hek gaat kosten. De gemiddelde kosten voor het omheinen van je land met gaashekwerk zijn € 2.000. Uiteraard varieert de prijs afhankelijk van het aantal meter en het type gaas dat je kiest. Zie in onderstaand prijzenoverzicht de diverse soorten gaashekwerk met de gemiddelde prijzen. Lees meer

Leveranciers in gaashekwerk

Gaashekwerk | Voor een goede prijs-kwaliteit | B&G Hekwerk cortenstaal

Het gaashekwerk van B&G Hekwerk is een relatief onopvallende en tevens heel functionele oplossing voor de meest uiteenlopende terreinomstandigheden. Ook in landelijke omgevingen en rondom privéterreinen biedt dit hekwerk van B&G een effectieve beveiliging met een in alle opzichten vriendelijk karakter. Geheel afgesteld op uw wensen kan het hekwerk worden geplaatst mét of zonder bovenbuis, voorzien van extra uithouders met puntdraad, speciale staanders van I-profiel of flexibele staanders van glasfiber.


Gaasafrastering OZZ compleet | Allround Hekwerk

Gaasafrastering met bovenbuis (OZZ) een zeer populair hekwerk met name vanwege de prijs kwaliteit verhouding van deze  functionele afrastering. Voor zowel industrieel als particulier gebruik zeer geschikt.

Genoemde meter prijs is inclusief: staanders rond 60 mm hard op hard 3000 mm een aluminium doorvoerkop een bovenbuis rond 42 mm koppelstukken. Het hekwerk is voorzien van geplastificeerd harmonicagaas, met een maaswijdte van 50/50, draaddikte 3 mm. , 2 rij spandraad en binddraad. Genoemde prijs is exclusief hoek- en/of eindpalen, deze kunt u los bestellen afhankelijk van uw situatie. Indien u voor uw hekwerk meer stevigheid wenst dan kunt u altijd gebruik maken van schetsplaten in de grond, deze zijn los te bestellen.


Heras

Gaashekwerk is een breed toegepast, zeer duurzaam hektype. Dit hekwerk bestaat uit gaas met verschillende maaswijdten, bevestigd aan verticale metalen of betonnen staanders. Gaasafrastering van Heras is een eenvoudige manier om uw terrein af te schermen en te beveiligen. En de prijzen per meter voor gaashekwerk van Heras zijn lager dan u denkt.


Grasrobot

Robotmaaierpro is een afdeling van Kempeneer, een bedrijf met 65 jaar ervaring in grasmaaien.