0495/21 45 83

Automatische Poorten

Automatische Poorten of poortautomatisatie nodig? Uw hekken, gaat voortaan vanzelf open en dicht, met een eenvoudige druk op de knop. Welk draaihekken u ook hebt, voor de automatisatie moet er de juiste motor gemonteerd worden waarvan de kracht is afgestemd op de grootte en het gewicht van uw constructie. Zo gaat het geruisloos open en dicht,

Van Leur hekwerken

Als officieel Proteco Nederland poortautomatiseringen kunnen wij uw poort of schuifpoort vakkundig en professioneel voorzien van een automatische poortopener. Door meer dan 25 jaar ervaring, onze scherpe prijzen gecombineerd met een goede service, bieden wij u een zorgeloze automatische poort waar comfort en veiligheid centraal staat.


Automatische poorten theinpont

Thienpont uit Ninove is installateur van industriële en residentiële automatische schuifpoorten en draaipoorten. Wij leveren kant en klare totaaloplossingen voor afsluitingen, professionele videofonieen nog veel meer. Alles is op maat gemaakt naar uw wensen. Kies het model en wij ontwerpen het, een draaipoort of schuivend en de afmetingen (hoogte en breedte). Thienpont Elektrische poorten verzorgt ook ook het plaatsen van de poort.

Automatische poorten en garagepoorten

Door te kiezen voor een automatische poort maak je het leven net weer dat tikkeltje aangenamer. Je kan geautomatiseerde poorten niet alleen verkrijgen voor garages maar ook om je oprit af te schermen. Zo heb je niet alleen meer privacy maar ook een verhoogd veiligheidsgevoel. Op deze site overlopen we de meest voorkomende soorten poorten en hun prijzen.


Idem poorten

Bij Idem Poorten vindt u ongetwijfeld de garagepoort van uw dromen. Handbediende of automatische sectionale poorten zijn onze specialiteit. In hout, aluminium of andere materialen, in de door u gekozen kleur. Idem Poorten staat voor ervaring, maatwerk, service en kwalitatieve afwerking van sectionale garagepoorten. Wij zetten de theorie om in de praktijk. U vindt er diverse volledig geïnstalleerde, sectionale garagepoorten, zowel in hout als aluminium, en een uitgebreide collectie foto’s van referenties. Terwijl ons verkoopteam u hartelijk ontvangt met een drankje en u de nodige professionele informatie bezorgt, kunnen de kinderen zich uitleven in het ballenbad. Zo kan u op een rustige manier kennismaken met Idem Poorten. Bij Idem vindt u ongetwijfeld de garagepoort van uw dromen, handbediend of volautomatisch en in de door u gekozen kleur.
Kumatech


husqvarna automower

In 2016 behoort Kempeneer tot de beperkte kring van Automower-specialisten die honderden Automower-installaties lopende hebben. Een belangrijk onderdeel van het succes van de robot op uw terrein is de installatie: onze techniekers kennen de knepen van het vak om de installatie vlekkeloos uit te voeren,